Unge Solvik vurderer å kjøpe skinnbukse til Hege-Beate Tauselv

Hege-Beate Tauselv, håndballeksperten på cirka 71 grader nord, traff med de to tipsene fra EM på lørdag. Personer som satte penger på anbefalingene, tjente penger. Penger er nam!

Etter en litt deprimerende fredag for håndballfrelste nordmenn, er Tauselv igjen i rute. Hun spådde tysk seier og norsk seier. Tyskland slo Portugal og Norge slo Slovenia.

Tauselv har allerede bestemt seg for hvem som vinner EM-finalen, en finale som spilles på søndag. Vil du vite tipset, besøk dette nettstedet søndag formiddag. Finalen blir ekstra pirrende med en oddskupong, gjerne hos kommersielle aktører i det norske markedet.

Har tjent penger
Unge Solvik har tjent penger på Tauselv-tipsene, både i form av sidevisninger på dette nettstedet og på oddsen. Overskuddet er såpass greit, at skribenten vurderer å kjøpe skinnbukse til håndballeksperten. En gave som takk for hjelpen.

Det er bare et bittelite problem med skinnbukse, nemlig om mannen tåler kjerringa i det mest deilige plagget som finnes? Trenger jeg å bry meg om det? Egentlig ikke, men man har jo omsorg for sine medmennesker.

Kun én kamp gjenstår i håndball-EM for menn, et fabelaktig mesterskap målt i spennende kamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar