Norge trenger parti og politikere som vil redusere skatter, avgifter og fjerne meningsløse forbud

Det optimale for en liberalist på cirka 71 grader nord, er FrP og Høyre som regjeringsparti, og Liberalistene i opposisjon på Stortinget. Gjennom forslag kunne Liberalistene presset regjeringen i liberal retning. Er det noe Norge trenger er det liberal politikk på mange av politikkområdene. Her i landet er det formynderne som styrer!

Det optimale skjer ikke i overskuelig framtid. FrP har forlatt regjeringen og Liberalistene skal slite med å bli representert på Stortinget. Det er håpløst for liberalister å vinne valg i Norge, når de andre partiene bruker så mye skattefinansierte penger i en oljedopet økonomi på å kjøpe oppslutning. Nei, alle skatter og avgifter du betaler inn brukes ikke fornuftig eller til nødvendige formål av politikerne. Hva som er fornuftig bruk av skattefinansierte penger er det delte meninger om.

At FrP har forlatt regjeringen gir gode muligheter på oddsen, det gir muligheter for pirrende spill. Coolbet har blant annet et veddemål om FrPs oppslutning ved stortingsvalget i 2021. Lavere oppslutning for FrP enn 11,99 prosent gir 2,45 i odds. Høyere oppslutning enn 12 prosent gir 1,55 i odds.

FrP får trolig større oppslutning enn 12 prosent i 2021. Norge og norsk politikk skriker, etter min mening, etter et parti og politikere som vil fjerne meningsløse forbud. Vi trenger politikere som skiller seg ut fra den grå massen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar