Mann fra Nordkapp lå an til å vinne 7 113 295 kroner på tippekupongen

Husker du artikkelen «7 113 295 kroner, sjuke greier»?

Hvis ja og bor i Nordkapp, da kjenner du vedkommende som lå godt an til å bli mangemillionær på Norsk Tippings tippekupong på lørdag.

Hvis svaret på spørsmålet er nei, skal du vite at skribenten fikk høre en god historie fra vedkommende som en periode på lørdag var den eneste med 12 riktige tippetegn på fulltidsspillet. Vedkommende fortalte at han skalv og det var et voldsomt sug i hele kroppen mens han fulgte kampene som ble spilt. Han fikk en opplevelse som aldri går i glemmeboken. Jævla nært 7 113 295 kroner, men likevel langt ifra. Sjuke greier!

Fulltidsspillet endte med fire vinnere med full klaff. Nordkapp-mannen oppnådde ikke 12 riktige tippetegn, men han fikk likevel en hyggelig utbetaling fra det statlige selskapet.

Midtukekupongen
Innleveringsfristen på midtukekupongen er i kveld klokken 20:40. Alle tippekampene er fra England. Bonuspotten på fulltidsspillet er cirka to millioner kroner. Bonuspotten på pausespillet er cirka 60.000 kroner.

Tippekupongen er hygge og underholdning. Norsk Tipping-kunder kan bruke «mye» penger på spillene og lite penger på den statlige kupongen.

Husk Grasrotandelen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar