Hansen, Børvik og Solvik

Sindre Olav Hansen, mannen med det majestetiske navnet på cirka 71 grader nord, liker høy innsats på oddsen. Ja, han har råd til det! Han er jo konge!

Andreas Børvik spiller mye på oddsen, med mindre summer. Han er en traust sosialdemokrat, en «politiker» som misliker villskap.

Unge Solvik er en av Norges mest liberale menn, med fordelene og ulempene dette gir.

Onsdag kveld var det diskusjoner mellom Hansen, Børvik og Solvik, riktig nok diskusjoner i to forskjellige rom på messanger. Utgangspunktet for diskusjonene var at kongen, Sindre Olav Hansen, hadde satset en høy som på oddsen. Sindre Olav Hansen, herregud jeg digger Olav-navnet, satset penger, en betydelig sum for hobbyspillere på kombinasjonen Arsenal-seier mot Bournemouth og Liverpool-seier mot West Ham med handicap minus én. Arsenal vant tidligere i uken. Da Liverpool ledet 0-2 onsdag kveld, begynte maset. Sosialdemokraten Andreas Børvik ville at Hansen skulle ta cash out. Børvik minnet Hansen på hvor mye penger han ville tape om West Ham skåret. Unge Solvik var av en annen oppfatning, nemlig at Liverpool ville beholde ledelsen 0-2.

--Nyt den spennende kvelden du har, var mitt råd til Sindre Olav Hansen.

I noen minutt var majesteten i tenkeboksen, han tenkte så det knaket. Han lyttet til sosialdemokraten og valgte Børvik-varianten, og tok cash out. Sindre Olav Hansen tjente godt med penger, men summen kunne vært større,. Det gikk som unge Solvik lovet, nemlig at Liverpool slo West Ham 0-2.

I dag angrer Sindre Olav Hansen på at han mangler villskapen til unge Solvik.

Oddsen setter farge på hverdagene! Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar