«Enorm» fortjeneste på oddsen på søndag. Solviks vurderinger kontra Andreassens vurderinger

Unge Solvik er liberalist og mener skatt er tyveri. Som liberalist ønsker jeg at vi skal betale så lite skatt som overhode mulig. Ikke-sosialistiske politikere bør være enige i prinsippet om lavest mulig skatt. Konsekvensen er selvfølgelig en mindre stat, en mindre offentlig sektor. Politikerne må rett og slett redusere skattefinansiert forbruk, bruke skattefinansierte penger mer fornuftig. Eller sagt på en måte alle forstår: Sette grenser for politikk!

Kjell Andreassen er regnskapsfører og sosialdemokrat. Som regnskapsfører kan han alt av lover og regler innenfor skatt, men han har ikke prinsipielle motforestillinger om at vi to bidrar til staten av spilleoverskuddet. Ja i dag søndag 26. januar tjente vi godt med penger på oddsen.

Nå blir det en diskusjon mellom Solvik og Andreassen om hva vi skal gjøre med overskuddet, unndra beskatning eller bidra til fellesskapet etter gjeldende lovverk. Resultatet blir forhåpentligvis at vi lar pengen stå på spillekontoen hos Coolbet for mye mer hygge og underholdning.

Diskusjonen om skatt mellom en av Norges mest liberale menn, og en sosialdemokrat burde nesten blitt overført på nett for underholdningens skyld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar