100 kroner skal gi Andreassen og Solvik en spennende kveld

For små beløp kan underholdningsverdien være stor på oddsen. I dag er det 100 kroner som skal gi Kjell Andreassen og unge Solvik en spennende kveld.

Om vi vinner på hundrelappen? Helt sikkert ikke, men uten kupong ville vi vært sjanseløse. 100 kroner har vi tatt fra spillekontoen hos Coolbet der overskuddet den siste tiden er betydelig.

Vi har satset på følgende objekt:
West Ham – Liverpool 2
Manchester City – Manchester United 1
Real Zaragoza - Real Madrid 2
Real Sociedad – Osasuna 1
Gillingham - Shrewsbury Town x
Tranmere Rovers – Sunderland 2
100 kroner kan bli til 2 130 kroner om vi har flaks.

Betydelig større beløp
Unge Solvik har et betydelig større beløp på to kamper hos Comeon.com. Alle pengene fra spillekontoen ble satset på Liverpool-seier og Sunderland-seier. Om det kribler i magen akkurat nå? Ja, sinnssykt! Det er en deilig smerte, en smerte som er viktig for livsgnisten.

Innskuddet var opprinnelig på 300 kroner. Hvis Liverpool og Sunderland avgir poeng i dag, er unge Solviks tap på 300 kroner. Det er et tap jeg lever godt med. Tenk deg underholdningen jeg har nå, for 300 kroner. Nam!

Jeg følger fotballkampene i Radio Porsangers radiostudio under radiobingo. Fotball, oddsen og radiobingo, en perfekt kveld på cirka 71 grader nord. Jeg drømmer om å dele ut 103 500 kroner under radiosendingen. Nam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar