I dag kan du bruke en av kommisjonærene til Norsk Tipping

Vi har lagt bak oss flere av de rødeste dagene julen 2019, dager med reguleringer på åpningstider på grunn av religion. At fantasi, eventyr og overtro styrer politiske standpunkt og vedtak vil alltid være problematisk for mange av oss som har en rasjonell holdning til livets mysterie. For ordens skyld: Fagbevegelsen er også en sterk forsvarer av røde dager, uten at det automatisk ligger overtro bak fagbevegelsens standpunkt.

Liberalister vil alltid forsvare religion- og trusfriheten, selv om en del av oss tviler sterkt på eksistensen til ulike guder. Skribenten tror forresten også på en gud, for tiden er det Jürgen Klopp.

Det naturlige bør være at eiere av butikker bestemmer egne åpningstider. Med et frislipp vil markedet råde og det meste blir opp til forbrukerne, altså forbrukermakt. At Høyre, FrP og Venstre, med flertall i forrige valgperiode, har bevart reguleringer på åpningstider er kun deprimerende for en liberalist.

I dag bør du levere Norsk Tippings spill hos en kommisjonær der du bor. Norsk Tipping-kunder som leverer via internett, bidrar til at lokalt næringsliv går glipp av inntekter og dermed tapte arbeidsplasser eller reduserte sponsorvirksomhet til lag og foreninger. Butikker og kiosker får provisjon av Norsk Tipping, og færre kunder gir lavere inntekter. Lav inntekt betyr få ansatte eller at butikken og kiosken til slutt forsvinner på grunn av manglende lønnsomhet.

Ett av spillene til Norsk Tipping med innleveringsfrist i dag, er Eurojackpot. Det er cirka 198 millioner kroner i førstepremiepotten. Ingen av oss vinner førstepremien, men uten kupong er vi sjanseløse. 198 millioner kroner…..nam. Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar