Turn-spiller Mathias Hansen tester ut 1,10-prosjektet

Ole Dyrstad, tidligere trener for Mathias Hansen og fortsatt sportslig leder i fotballgruppa til Honningsvåg Turn & Idrettsforening, har laget regnestykket. Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene og Stig Erling Kristiansen har satt tallene inn i excel. Dyrstad, Andreassen og Kristiansen er alle en del av fotballgruppa i Honningsvåg.

(For større format, trykk på bildet) 

Nå skal Mathias Hansen, spiller i klubben, teste ut 1,10-prosjektet. Hansen har såpass fotballteft, at han kan spille seg betydelig opp på hundrelappen han satte inn hos en kommersiell aktør i det norske markedet. Fordelen med 1,10-varianten er at det krydrer hverdagen for et lavt pengebeløp. Tja det kan være kjedelig i begynnelsen, men klarer man å bygge opp pengebeløpet på spillekontoen blir det herlig spennende.

Bruker man lite penger på oddsen, for eksempel en hundrelapp i ny og ne, er veddemål uproblematisk med tanke på problematisk adferd

Hvordan det går med Hansen på oddsen, får du trolig vite først på dette nettstedet!

Prosjektet går enkelt og greit ut på innskudd på 100 kroner. Velg objekt med lav odds, cirka 1,10. 90 spill og alle pengene i hvert spill skulle gi godt over 500 000 kroner i fortjeneste. Rett og slett rått!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar