Toppkamp i League One: Ipswich Town - Wycombe Wanderers

Jobb aldri med noen som heier på Ipswich Town. Gjør du det vil du trolig oppleve Ipswich-prat fra morgen til langt ut på ettermiddagen. Unge Solvik har en sjef som er Ipswich-supporter og det er ganske slitsomt. Fotballaget Ipswich er ikke akkurat «guds gave til befolkningen».

I dag er sjefen ekstra spent. Det er toppkamp i League One, kamp mellom ligaleder Wycombe Wanderers og Ipswich Town som innehar 2. plassen på tabellen. Fem poeng skiller klubbene før kveldens kamp. Det er forresten Ipswich som har hjemmekamp i kveld.

Avspark klokken 20:45.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier klokken 11:40:
Comeon: 1,80, 3,40, 4,00.
Betsson: 1,99, 3,55, 3,70.
Expekt: 1,93, 3,35, 3,95.
Coolbet: 1,95, 3,40, 4,20.
Unibet: 1,90, 3,50, 4,20.
Nordicbet: 1,99, 3,55, 3,70.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Unge Solvik skal kjøpe penger
En av fordelene med de kommersielle aktørene er bonusordningene. Hos Comeon får kundene poeng på www.comeon.com. Skribenten har akkurat nå 140 000 poeng. En del av poengene bytter jeg inn i penger og setter bonuspengene på Wycombe Wanderers-seier. Oddsen på borteseier er fristende høy. Det er mulig sjefen har rett i at Ipswich er det beste laget i League One, men det er ikke så stor forskjell på topplagene som oddsen indikerer.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Det er lovlig å benytte kommersielle aktører til spill, hygge og underholdning. Aktørene driver lovlig gjennom lisenser i land med mer liberale politikere enn det Norge har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar