Tsjekkia – England

Det er toppkamp i EM-kvalifiseringen i kveld. Tsjekkia får besøk av England, de to beste lagene i puljen som også består av Montenegro, Bulgaria og Kosovo.

England leder puljen, tre poeng foran dagens hjemmelag Tsjekkia.

Avspark klokken 20:45. TV2 Sport 1 viser kvalifiseringskampen.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 5,50, 4,00, 1,62.
Betsson: 5,40, 4,15, 1,64.
Expekt: 6,60, 4,40, 1,64.
Coolbet: 6,00, 3,90, 1,65.
Unibet: 5,85, 4,10, 1,64.
Nordicbet: 5,35, 4,10, 1,63.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Dine penger
Spill og underholdning er frivillige avtaler mellom personer og bookmakere, handlinger med fravær av tvang. Ettersom borgerne bruker egne penger bør dette være et område politikerne holder seg unna. Slik er det ikke i Norge der Stortinget stort sett består av sosialister og sosialdemokrater. Røde politikere ønsker reguleringer og forbud, spesielt på et forretningsområde som er viktig for staten. Norsk Tipping er viktig for politikerne, et selskap som bidrar med mye penger slik at politikerne kan styre idrett og kultur.

Ønsker du en mindre stat og mindre makt til politikerne, bør du bruke private bookmakere til spill og underholdning. Kan staten tilby tjenester bør private aktører kunne gjøre det samme.

Oddsen gjør fotballopplevelsen ekstra spennende! Mange av aktørene i det norske markedet tilbyr gode bonusordninger. Benytt deg av bonuser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar