Rosenborg-supportere slaktet egne spillere

Å være Rosenborg-supporter for tiden er tøft. Laget spiller under middels, og det kan ende med en plassering i Eliteserien som er for dårlig til europacupspill neste år. Det er deprimerende, sånn ordentlig deprimerende.

I den siste ÆRBEKÅ-podcasten var det slakt av Rosenborg-spillere. Trenerteamet og sportslig leder fikk også gjennomgå, men mange spillere ble bedt om å finne seg nye klubber. De satte ord på hva misfornøyde supportere føler om årets sesong.  Gjennomgang av tilskuertallene på Lerkendal kan gi de mest positive av oss depresjoner.

I kveld blir det kamp mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal, en kamp som burde vært mellom to av de beste klubbene i Norge. Rosenborg ligger på fjerdeplass, fire poeng opp til tredjeplassen som gir muligheter til Europa League sesongen 2020/2021. Molde vinner trolig Eliteserien. Hvis ikke Rosenborg skjerper seg kraftig, stikker gjestene av med tre poeng i kveldens oppgjør.

Avspark klokken 20:00. TV Norge viser kampen fra Trondheim.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,95, 3,65, 3,75.
Betsson: 1,98, 3,70, 3,60.
Expekt: 1,96, 3,70, 3,72.
Coolbet: 2,05, 3,73, 3,65.
Unibet: 2,00, 3,75, 3,65.
Nordicbet: 2,00, 3,70, 3,60.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Kommersielle aktører best
Staten og Norsk Tipping er et dårlig alternativ for spillere på oddsen. Mange kommersielle aktører i det norske markedet er langt bedre alternativ enn det statlige selskapet.

Til denne kampen gir Norsk Tipping god odds på Rosenborg-seier, men dårlig odds på uavgjort og borteseier. 

Det er lovlig å benytte kommersielle aktører, selv om mange politikere misliker at det statlige selskapet har konkurranse. Uansett vedtak i Stortinget vil de private aktørene være i markedet. Det er umulig å stenge Norge ute fra verden!

PS: Skribenten er Rosenborg-supporter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar