Ett av sesongens høydepunkt for Lillestrøm og Vålerenga

Uansett hvordan Lillestrøm eller Vålerenga gjør det i seriespillet, er kampene mellom klubbene noen av sesongens høydepunkt. I dag blir det krig på Åråsen når Lillestrøm tar imot Vålerenga. Vinneren av kampen er trolig sikret ny kontrakt i Eliteserien.

Vålerenga ligger på niendeplass, ett poeng foran Lillestrøm på ellevteplass. Vålerenga har spilt fryktelig mange dårlige fotballkamper i år og har vært en av Eliteseriens skuffelser. Det var mer forventet at Lillestrøm skulle slite med poengfangsten.

Avspark klokken 16:00. Eurosport Norge viser kampen. Ettersom TV2 har droppet dagens tippekamp på TV 2 Sport Premium, er oppgjøret fra Åråsen en god anledning til å se en norsk fotballkamp.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,85, 3,30, 2,50.
Betsson: 2,80, 3,30, 2,50.
Expekt: 2,34, 3,38, 2,48.
Coolbet: 285, 3,24, 2,70.
Unibet: 2,85, 3,30, 2,50.
Nordicbet: 2,85, 3,30, 2,50.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Lovlig
Det er lovlig å bruke kommersielle aktører til hygge og underholdning, selv om norske politikere har gjort en rekke vedtak for å hindre de internasjonale aktørene. Heldigvis er alle grepene mislykkede!

Mange politikere misliker konkurranse, og i Norge har vi en velig rød nasjonalforsamling. De ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Det er ikke synd i politikerne om det reduksjon i spillemidlene, overskuddet til Norsk Tipping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar