Tro om Thailand kan slå Indonesia i fotball? Ja!

Det er nok en dag med landskamper. Tidlig i ettermiddag, perfekt tidspunkt for oss som jobber, skal Indonesia møte Thailand i kvalifiseringskamp til verdensmesterskapet i fotball. Dette er to dårlige fotballag, sånn virkelig dårlige fotballag. Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende.

Thailand spilte uavgjort i den førstekvalifiseringskampen, en kamp mot Vietnam, mens Indonesia tapte mot Malaysia.

Avspark klokken 14:30.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier, og Indonesia er hjemmelag:
Comeon: 3,50, 3,65, 1,90.
Betsson: 3,45, 3,65, 1,93.
Coolbet: 3,75, 3,60, 1,90.
Unibet: 3,70, 3,75, 1,90.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Brukbart med valgmuligheter
Landskamper tidlig tirsdag ettermiddag. Nam! De utenlandske aktørene i det norske markedet, er mye bedre enn Norsk Tipping. Norske politikere misliker de utenlandske selskapene fordi formynderne ønsker at du skal gi inntekter til staten, penger politikerne kan fordele til mer eller mindre gode formål. Selv om norske politikere fører en proteksjonistisk politikk, er det lovlig å benytte de utenlandske bookmakerne. Det er rett og slett fornuftig å vedde hos aktører med god odds og mange valgmuligheter.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene er valgmulighetene de tilbyr.

Skribenten setter en sum, trolig litt for stor sum, på thailandsk seier. Litt spenning på en ellers grå tirsdag, er ikke å forakte. Skribenten bruker Comeon.com, en av de beste aktørene i markedet på bonuser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar