Altså! «Folket» spiller ikke på oddsen for å vinne penger! Mange gjør det på grunn av kicket frykten for tap av penger gir

Det er helt utrolig, helt crazy at mange i markedet har satset penger på norsk seier i kvalifiseringskampen mot Malta. Oddsen på hjemmeseier er ekstrem lav, så lav at ingen spillere tjener store penger på norsk seier. Teorien min med at mange spiller på oddsen på grunn av kicket frykten for tap av penger gir, har styrket seg. Det er mulig å sammenligne dette med å rive opp en negl. Det kan være sabla vondt i tåa når det skjer, men veldig godt etterpå.

Oddsen på norsk seier har vært lav i hele dag. Akkurat nå, klokken 20:30, er den 1,06. Det betyr at en tusenlapp i innsats kan gi utbetaling på 1 060 kroner om Norge vinner.

Omsetningen hos Coobet klokken 20:30 på hjemmeseier, uavgjort og borteseier, var kroner 120 036. 99 prosent av omsetningen var satt på hjemmeseier, 269 kroner på uavgjort og 65 kroner på borteseier. Til sammen én prosent av omsetningen var satt på uavgjort og borteseier.

Det er foretatt 746 spill på norsk seier, til tross for at fortjenesten er svært lav om Norge vinner kampen på Ullevaal. Da er det noe mer som ligger bak enn drømmen om rask fortjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar