Norgesmesterskapet i poker pågår

Akkurat nå pågår norgesmesterskapet i poker, en aktivitet mange politikere misliker. Samtidig har det under regjeringen til Erna Solberg og med de liberale partiene FrP og Venstre som en del av stortingsflertallet, vært liberalisering av politikken på dette området.  Politikerne kan med fordel gå mye lengre! Poker er et ferdighetsspill på linje med sjakk og bridge. Det er et spill der deltakere spiller om penger, frivillige avtaler mellom mennesker foretatt med fravær av tvang.

Så sent som i 2013 ønsket Høyres landsmøte fortsatt forbud mot poker i Norge. Landsmøtet støttet ikke Unge Høyre i kampen for at Høyre skulle jobbe for at forbudet skulle oppheves. Når Høyre-politikere i valgkampen snakker om frihet og valgmuligheter, husk at partiet består av mange formyndere. At Høyre som fokuserer på grenser for politikk i prinsipprogrammet var motstander av poker i 2013, er uforståelig for en liberaler.

Liberalisering av poker har vist at liberaliseringen var uproblematisk.

TV2 sender fra norgesmesterskapet i poker!

Årsmøte
Under norgesmesterskapet på Stokke, avholder Norges Pokerforbund årsmøte. Pokerforbundet skal behandle vanlige årsmøtesaker som årsmelding, vedtekter, regnskap, budsjett, kontingent og valg av styret.

Årsmøtet blir avholdt lørdag 31. august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar