Nok en svært viktig Rosenborg-kamp

Det er en herlig midtuke med en rik flora av europacupkamper. For trøndere og andre Rosenborg-supportere, er kveldens kamp mot NK Maribor svært viktig.

Dette er en tredje runde-kamp i kvalifiseringen til Champions League. Returkampen blir spilt på Lerkendal førstkommende tirsdag.

NK Maribor er fra Slovenia, og har så langt i turneringen slått ut Valur fra Island og AIK fra Sverige. NK Maribor har erfaring fra gruppespill i Champions League. Klubben kvalifiserte seg for gruppespillet i 2014 og 2017. Sist Rosenborg var i gruppespillet i Champions League, hadde skribenten langt hår med antydning til krøller.

Avspark klokken 20:15. TV 2 Sport 1 viser oppgjøret fra Ljudski VRT.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,45, 3,00, 3,10.
Betsson: 2,45, 2,95, 2,95.
Expekt: 2,55, 3,07, 3,30.
Coolbet: 2,40, 3,05, 3,28.
Unibet: 2,40, 3,10, 3,35.
Nordicbet: 2,50, 2,95, 3,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape! Husk at oddsene vil endre seg i løpet av dagen.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med noen av kampene i kveld. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med europacupkampene.

100 kroner på oddsen er omtrent det samme som ei pils på byen i kveld eller litt mer enn en vanlig Lotto-kupong koster. Hyggespill på oddsen burde vært like akseptert som øl og statlige lykkespill!

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Stortinget skattlegger det meste og politikerne sørger for store kostnader for befolkningen sammenlignet med andre land, noe den siste oversikten over matvareprisene viser klart og tydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar