Solvik utelukker staten fra oversikt over spill på oddsen

På dette nettstedet har du ofte fått oddsen fra ulike bookmakere i utvalgte spill. Bookmakere som ofte har vært brukt i oversiktene er Comeon.com, Betsson.com, Expekt.com, Coolbet.com, Unibet.com, Nordicbet.com, Bethard.com og Norsk Tipping. For kommende fotballsesong blir odds fra Norsk Tipping droppet fra oversikter på ulike kamper.

Forklaringen er enkel. Staten bruker mye penger på å markedsføre oddsen til Norsk Tipping. De internasjonale aktørene har forbud mot reklame og har ulike konkurransevilkår sammenlignet med det statlige selskapet. Det er ingen logiske grunner for at dette nettstedet, drevet av en liberalist, skal gi Norsk Tippings odds samme behandling som utenlandske aktører får.

Utenlandske aktører i det norske markedet vil ha like konkurransevilkår på onlinespill. Derfor jobber de for en lisensmodell. Det er kun FrP og Venstre av de store partiene som er enige med selskapene. Skribenten sympatiserer med FrP og Venstre på dette området. Regulering av markedet med lisenser, er først og fremst et gode for personer med problematisk adferd.

Skulle det være gode oddsnyheter fra staten, for eksempel at Norsk Tipping knuser de internasjonale aktørene i oddssetting, vil det selvfølgelig bli nevnt som en nyhet.

Oddsen gjør idrett ekstra artig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar