Coolbet går mot rekordår

Coolbet kan for fjerde måned på rad feire rekordtall etter tidenes omsetning i juni.

Det er god sommerstemning i det norskeide spillselskapet med base i Tallinn. Aldri før har nordmenn satt sine innsatser så ofte via bookmakerens nettside, enn i årets første sommermåned. Det melder densistebookmaker.com.

--Vi er veldig ydmyke for nye fantastiske tall, men det viser samtidig at vi gjør mye riktig etter våre kunders smak. Kommunepoker setter ny rekord som Norges største pokerturnering. KM i gratistipping og NM i slots har også blitt to suksess-historier, forteller talsmann Mikael Mellqvist.

Selv om Coolbet gjør stort innhogg i det norske markedet, ønsker selskapet restriktiv spillpolitikk i Norge gjennom et lisenssystem. Når Coolbet argumenterer for ny spillpolitikk, er argumentasjonen langt fra liberalistisk. Coolbet er en av aktørene i det norske markedet som i løpet av historien på tre år, har droppet kjøp av TV-reklame.

Mislykket politikk
Norske politikere, norske myndigheter gjør mye for å hindre utenlandske aktører i det norske markedet. Et stort politisk flertall ønsker stort overskudd i Norsk Tipping, penger som gir politikerne enorm makt over idrett og kultur.

Coolbet-rekorder viser at politikken er mislykket. Uansett politiske vedtak, uansett hva Lotteritilsynet og Medietilsynet foretar seg vil det være private aktører i markedet. Spillpolitikken er ett av områdene der vi kan karakterisere politiske vedtak for fiaskopolitikk. Det er kun FrP og Venstre av de store partiene som vil regulere markedet gjennom lisenser.

Norske myndigheter kunne med liberalisering hatt en god sparringspartner i Coolbet. Coolbet er ikke spesielt liberal, i tråd med norsk politikk for øvrig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar