Steve Aleksander får en veldig spennende lørdag

Mange doser spenning for Steve Aleksander Eliassen på lørdag.

Liverpool-supporteren Steve Aleksander Eliassen håper Liverpool slår Tottenham i Champions League-finalen, en finale som blir spilt førstkommende lørdag. Eliassen har penger på ulike spill i finalen, alt fra resultat, vinner og målskårere. Selv om det er en liten uke igjen til Champions League-finalen og en del spill har blitt satt, regner Eliassen med mange flere veddemål de neste dagene på finalen i Spania på lørdag.

Én av kupongene viser solid Liverpool-seier på resultatoddsen. For mange er slike spill meningsløse, men Eliassen treffer imponerende ofte på resultatoddsen og når slike spill går inn, er gevinsten stor.

I fjor var Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool svært populær hos bookmakerne i det norske markedet. Coolbet satte for eksempel omsetningsrekord på 1, x og 2.

Meningsmålinger
Skribenten har de siste ukene publisert «Dagens Champions League-spørsmål» på messanger og Instagram. Noen av spørsmålene er tull og tøys, mens andre har blitt laget for å lodde stemningen foran kampen som er en stor begivenhet for mange supportere. Og ja, oddsen kommer til å gjøre Champions League-finalen ekstra spennende!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar