Solid førstepremiepott i Eurojackpot

Vikinglottopå onsdag viser at det er mulig å vinne enorme pengepremier i statlige lykkespill. En nordmann vant over 100 millioner kroner. I kveld kan det være din tur!

Ingen av oss vinner, men uten kupong er vi sjanseløse. Førstepremiepotten i Eurojackpot er cirka 302 millioner kroner, en sum staten gjennom Norsk Tipping markedsfører nokså heftig.

I Eurojackpot er «spillformelen» fem hovedtall av 50 mulige og to stjernetall av ti mulige. Topp-premien er fem hovedtall og to stjernetall, og vinnersannsynligheten er 1: 95 millioner per rekke.

Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00 hos Norsk Tipping på nett og hos kommisjonærene.

Grasrotandelen
Bruker du Norsk Tipping, gir du politikerne makt over idrett og kultur i Norge. Én klar ulempe, men du støtter også et lag eller en forening gjennom Grasrotandelen; en klar fordel!

Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. En herlig ordning mange i frivillig sektor nyter godt av. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du inn Eurojackpot i dag på nett eller hos en kommisjonær, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar