Radio Nordkapps nettbrukere tror Turn taper. Hos bookmakerne er Tverrelvdalen favoritt

Det er 4. divisjonskamp, på cirka 71 grader nord lørdag formiddag. Avspark på et uvanlig tidspunkt, men fint med tidlig-kamp på stadion.

Hjemmekampen, Radio Nordkapps nettkonkurranse på Radionordkapp.no, kan internettbrukere tippe sluttresultatet i kampen mellom Turn – Tverrelvdalen. Kun åtte prosent av tipperne hadde lørdag klokken 10:50 tippet hjemmeseier. 15 prosent landet på uavgjort, mens 77 prosent av nettbrukerne tippet borteseier. Å tippe riktig resultat er veldig vanskelig!

Avspark klokken 13:15.

Vil du at vi skal utvikle konkurranser for ditt nettsted? Ta kontakt! Unge Solvik og kompanjongene gjør det meste for penger! Ja, vi er konkurransedyktige på pris og vel så det!

Oddsen
Tverrelvdalen leder avdelingen, mens Turn innehar niendeplassen. Ni poeng skiller klubbene. Skribenten skal jogge før kampen, og på Nordvågveien blir innsatsen på spill bestemt. Jeg setter penger på uavgjort eller hjemmeseier. Jeg nekter å se en Turn-kamp der jeg har satt penger på bortelaget.

Utvalgte bookmakere med odds på Turn-seier:
Comeon: 7,75.
Nordicbet: 7,55.
Coolbet: 6,52.

Oddsen gjør kampen på stadion, uansett stadion, ekstra spennende!

Pengespill og utfordringer
Det er liten tvil om at det er artig med veddemål i tilknytning til idrett. Utfordringen for selskapene er at lokale supportere ofte har større kjennskap til kampene enn det selskapene har. Det er et nokså gjennomsiktig system i små lokalsamfunn og små byer.

I for eksempel norsk fotball blir det forventet at trenere, spillere og utvalgte ledere ikke deltar i veddemål eller pengespill i tilknytning til kamper der klubbens egne lag er involvert. For øvrig forventninger som trolig brytes jevnlig i forbindelse med seriespill, uten at målsettingen er kampfiksing.

Pengespill i tilknytning til idrett, spesielt breddeidrett der overvåkingen er liten, gir utfordringer. Det er utfordringer vi vanlige oddspillere ikke trenger tenke mye på. Det er den norske idrettsfamilien som har det største ansvaret mot dette som vi kan omtale som en trussel mot idretten. Heldigvis har det vært økt fokus de siste årene, noe ulike seminar har bevist.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Oddsen bør for de fleste av oss være hyggespill. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar