Game of Thrones, «The last watch» = en fantastisk dokumentarfilm

Ikke ferdig med Game of Thrones? Vent med dokumentarfilmen «The last watch» på HBO. Gir du blaffen i Game of Thrones, men har lyst å se bak kamera? Da kan du glede seg til en fantastisk dokumentarfilm som skildrer produksjonen i sesong åtte. Sesongen som avslutter dramaet.

Det er utrolig mange nyheter og poeng det er mulig å dra ut av «The last Watch», men ettersom dette er et nettsted om gambling er gambling mest naturlig for skribenten.

Flere bookmakere hadde Game of Thrones veddemål i forkant av sesong åtte, blant annet om hvem som ender opp som hersker i Westeros? Det er i dokumentarfilmen utrolig å se at produksjonen samlet hovedpersonene til innspillinger for at fans og journalister ikke skulle få vite hvordan serien ender. For hovedpersoner ble det reise til innspillinger, uten at innspiller ble foretatt. På denne måten klarte HBO å holde på hemmeligheter helt til finalen mandag 20. mai 2019.

Det er forresten parykken som skaper Daenerys Targaryen. Emilia Clarke er pen, men parykken gjør henne skikkelig sexy!

Om serien
Har du ikke sett Game of Thrones, gjør det! Det er sykt rått, vanvittig bra!

På HBO Nordic ligger det åtte sesonger som er tilgjengelig for kundene. Det er dager med underholdning for dem som vil se serien basert på bøkene til George R.R. Martin.

Serien handler om flere familier som ønsker å erobre Jerntronen i kongeriket Westeros.

Jeg bruker å vente til alle episodene i en sesong har blitt lagt ut før jeg tar fatt på sesongen. Dette prinsippet har jeg brutt klart og tydelig i Game of Thrones, sesong åtte.

Jeg ville aldri tatt fatt på serien uten mas fra naboen. Jeg er skyldig Andre Uttakleiv på cirka 71 grader nord, en stor takk. Fantasi og eventyr er i utgangspunktet ikke forlokkende for en rasjonell liberalist, men fyttigrisen. Game of Thrones, nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar