Dette skal jeg bruke penger på om jeg vinner 204 millioner kroner i kveld

Om jeg vinner 204 millioner kroner i Eurojackpot er det en del personer som kommer til å nyte godt av gevinsten.

-Det blir turnhall i Honningsvåg, Sedeniussens hall.
-Det blir utvikling av et spill sammen med bruttern, spillet Valgkamp. Et spill for nerder, spill vi kommer til å tape mye penger på ettersom det er ganske få politiske nerder.
-Starte katoybar på cirka 71 grader nord og engasjere en god venn som daglig leder.
-En himla fest sammen med Otto Løvaas, i litt varmere strøk.
-Kjøpe skinnbukse til frøken Hansen.
-Gjøre min gamle personlige trener gjeldfri.
-Støtte Liberalistene med ti millioner kroner til valgkampen. Det blir også litt penger på Høyre så fremst de lover å avvikle eiendomsskatten samtidig som de kutter budsjettet med tilsvarende sum.
-Kjøpe mange, veldig mange svarte sokker til en venn.
-Gi penger til brødrene, men ikke for mye. De må aldri bli rikere enn det jeg er med Eurojackpot-gevinst.

Om jeg vinner pengene? Niks! Det er kun mulig i teorien, men drømmene er det ingen som kan ta fra oss.

I Eurojackpot er «spillformelen» fem hovedtall av 50 mulige og to stjernetall av ti mulige. Topp-premien er fem hovedtall og to stjernetall, og vinnersannsynligheten er 1: 95 millioner per rekke.

Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00.

Ulempen med Norsk Tipping
De statlige lykkespillene er fristende på grunn av gevinstene. 204 millioner kroner i førstepremiepott er sykt mye penger, mer enn det mange av oss klarer å bruke med sunt og fornuftig forbruk. Hva som er sunt og fornuftig, er det ikke en fasit på.

Ulempen med Norsk Tipping er at selskapet gir politikerne mye penger, penger politikerne bruker for å forme kultur og idrett. I helgen er det idrettsting. Flere av delegatene kommer til å holde innlegg for enerettsmodellen. Argumentene til idrettsbevegelsen er penger, rett og slett penger. Penger er et dårlig sosialpolitisk argument!

Prinsipielt
Vi som er motstandere av statlig forretningsdrift og eierskap, mener at staten ikke skal sitte på alle sider av bordet; staten skal ikke både være lovgiver, dømme brudd på lovene og samtidig være aktør i konkurranse med alle andre som må forholde seg til staten som lovgiver og dommer. Derfor har vi standpunktet om å begrense statens makt og aktiviteter. Norsk Tipping-konstruksjonen er et godt eksempel på hvordan det ikke skal være, selv om det statlige selskapet har stor oppslutning i befolkningen.

Grenser for politikk er ord som passer på mange av områdene, ikke minst på området spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar