Det oser frustrasjon av personene bak Ærbekåpodcasten

Er du inne i en mørk periode i livet eller er en veldig deprimert Rosenborg-supporter? Ikke hør på den siste utgaven av Ærbekåpodcasten, det oser frustrasjon av den siste utgaven. Episoden etter kampen mot Haugesund er deprimerende!

Personene bak RBK-podcasten har rett i det meste av det som sies i episoden. Rosenborg stinker for tiden, det er ingen plan i spillet og styret i klubben bør årsmøtet kaste. Eller alle som stemte for at Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun skulle få sparken i fjor, bør få sparken gjennom ikke-gjenvalg ved neste korsvei. En uverdig avskjed av trenerne, og mye har gått galt for klubben etter at Ingebrigtsen/Hoftun måtte forlate skipet.

Skribenten sluttet med snus i juni i fjor. Nå har jeg gått på en sprekk og det er Rosenborg sin skyld. Dessuten begynner pengetapet å bli betydelig på klubben i mitt hjerte. Oddsen kan være kostbar!

I kveld blir det kamp på Lerkendal, kamp mot Mjøndalen. Hvis kampen ender med hjemmeseier, kommer Ærbekåpodcasten til å være langt med positiv enn den siste episoden. Om Rosenborg slår Mjøndalen? Det er langt fra sikkert! Laget stinker herfra til månen, og det med Norges beste A-stall. Rosenborg er så dårlig for tiden, at det er uvirkelig! Som supporter er det lov å gi beskjed om at situasjonen er ille!

For første gang på lenge gruer skribenten seg til en fotballkamp. Rosenborg spiller OBOS-fotball for tiden.

Eurosport Pluss viser Rosenborg – Mjøndalen, avspark klokken 18:00.

Det har forresten blitt laget TV-serier om Mjøndalen og Rosenborg. Alle Gutta ligger på TV2 Sumo, og Ingen banker RBK var det en Discovery-kanal som sendte. Det ser ut som dokumentarserien om Rosenborg har blitt fjernet fra Dplay.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,60, 3,95, 5,75.
Betsson: 1,61, 3,95, 5,50.
Expekt: 1,63, 4,07, 5,80.
Coolbet: 1,65, 3,95, 5,85.
Unibet: 1,58, 4,05, 6,00.
Nordicbet: 1,63, 4,00, 5,55.
Bethard: 1,58, 3,90, 5,70.
Norsk Tipping: 1,60, 3,65, 4,75.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape. Normalt ville cirka 1,60 på oppgjøret vært en «gave fra gud», men ikke denne sesongen. Rosenborg har startet sesongen omtrent som et «2. divisjonslag».

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med noen av kampen i kveld. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen.

100 kroner på oddsen er omtrent det samme som ei pils på byen i kveld eller litt mer enn en vanlig Lotto-kupong koster. Hyggespill på oddsen burde vært like akseptert som øl og statlige lykkespill!

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar