Vikinglotto-vinneren var sint, men det var før Norsk Tipping ringte

En mann i 30-årene fra Kristiansund prikket inn seks rette i Vikinglotto og får utbetalt 2 195.065 kroner. Før Norsk Tipping fikk tak i mannen, var han sint. Etter samtalen med det statlige selskapet flirte den nybakte Vikinglotto-millionæren.

--Tuller du? For noen minutter var jeg forbannet over noen bolter som satt fast, også kommer denne beskjeden! Det er sjelden jeg har vært så glad etter og skiftet dekk på bilen, sier mannen lattermildt, ifølge Norsk Tippings nettsted.

Ingen av spillerne fikk full klaff i Vikinglotto. Det betyr en førstepremiepott på cirka 40 millioner kroner om én uke.

Omsetningen var 46 329 306 kroner.

Joker-millionær
Joker-kandidaten er fra Grong i Trøndelag. Mannen i 30-årene fikk jokeren på det siste tallet. Dermed ble utbetalingen 1 160.000 kroner. Det var Embla som foretok opp/ned-valgene for mannen som kan kalle seg spillemillionær.

Omsetningen i Joker var 5 798 180 kroner.

Foreløpig én vinner
De siste tippekampene blir spilt torsdag kveld. Etter syv kamper på onsdag, ligger det an til jackpot på pausekupongen. På fulltidskupongen er det akkurat nå én vinner med 12 riktige tippetegn. Dette kommer til å endre seg i løpet av torsdag kveld. Mange Norsk Tipping-kunder får trolig en spennende fotballkveld på grunn av tippekupongen.

Omsetningen på pausekupongen var 235 056 kroner. Omsetningen på fulltidskupongen var 1 446 410 kroner. Det er så lave tall, at den politiske kampen mot de kommersielle aktørene kommer til å fortsette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar