Snipp, snapp, snute og prosjektet er ute

Jeg trodde det skulle være verre å tape 14 974 kroner sammen med Kjell Andreassen fra Honningsvåg. Ikke er det irriterende, jeg er ikke sint. Prosjektet som startet med 1 000 kroner, finansiert av gevinster, fredag 29. mars har gitt oss fantastiske opplevelser med oddsen og fotballkamper. Det er helt greit at det nå er over, for denne gang. Vi kommer til å prøve på nytt om noen dager, men det er greit å kjøle seg litt ned og spille slik vi har gjort lenge med andre oddskuponger.

I prosjektet skulle vi levere inn spill med lav odds, såkalte sikre objekt uten at noe er sikkert på oddsen. 90 spill til 1,10 i odds skal gi vel 531 000 kroner, noe skjemaet viser. Ja Ole Dyrstad har satt opp regnestykket, og Kjell Andreassen har dobbeltsjekket tallene og satt summene inn i skjema. Vi jukset både med startsummen og hadde høyere odds enn 1,10 på flere av spillene. Hadde vi holdt oss til prinsippene, kunne vi trolig fortsatt spilt for pengene.


I dag satset vi alle pengene Eintracht Frankfurt-seier i hjemmekampen mot Augsburg. Eintracht Frankfurt tapte og det er egentlig helt greit. Fyttigirisen det har vært mange spennende kvelder, også spennende store deler av kampen i dag.


Kjell Andreassen har regnet ut av vi kom til 52 ganger, basert på 100-kroner-prinsippet. Det er egentlig en prestasjon vi burde stolte av. Det står fortsatt betydelig med penger på spillekontoen hos Coolbet.

Oddsen gjør fotballkamper svært spennende. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar