Manchester City er stor favoritt blant Coolbet-kunder

Én time før avspark på Old Trafford var omsetningen på hjemmeseier, uavgjort og borteseier, kroner 484 298. Ti prosent av pengene var satt på Manchester United-seier, fire prosent var satt på uavgjort, mens 86 prosent av pengene var plassert på Manchester City-seier.

Omsetningen økte mye mens skribenten sjekket tallene. Det kan bli 600 000 – 700 000 i omsetning før avspark klokken 21:00, i tillegg er oppgjøret på liveoddsen hos Coolbet. Husk at Coolbet kun er én av mange aktører i markedet, aktører proteksjonistiske politikere misliker.

Kun FrP og Venstre ønsker en annerledes spillpolitikk med regulering av markedet. De øvrige partiene på Stortinget henger igjen i en tid da Leonid Brezjnev (1964–1982) styrte Sovjetunionen med hard hånd.

Underholdning
424 492 kroner på borteseier, er ganske mye penger. Det er likevel en lav sum i gjennomsnitt per innsats. Summen ble nemlig til i løpet av 936 spill, ifølge tallene på Coolbet.com. Det betyr at supportere bruker oddsen slik de bør bruke oddsen, nemlig som underholdning.

Svært få spillere satser mer penger enn de har råd til å tape. For så vidt veldig viktig i gambling, uansett om det er Lotto, kasino eller sportspill.

Politikere argumenterer for enerettsmodellen ut fra sosialpolitikk. Tallene som Coolbet offentliggjør, viser at de politiske argumentene stemmer ikke med virkeligheten.


Let the game begin! Dette blir sykt spennende! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar