Da er det seks måneder siden Solvik og Andreassen puttet inn penger på Coolbet-kontoen og vi spiller fortsatt for pengene

Norge har gått til 26. april, en hyggelig fredag for mange. For unge Solvik og Kjell Andreassen fra Honningsvåg, markerer datoen et jubileum. Det er nøyaktig seks måneder siden vi puttet inn 1 000 kroner, 500 kroner hver, på spillekontoen hos Coolbet. Vi spiller fortsatt for pengene!

Det var 26. oktober vi satte inn pengene på felleskontoen. Omsetningen på spillekontoen de siste seks månedene er flere hundre tusen kroner. Det er faktisk en bitteliten bedrift, penger vi har vunnet og spilt bort igjen. Seks måneder med underholdning har kostet 1 000 kroner. Vi har fått mye for pengene!

I løpet av halvåret har unge Solvik lært at Andreassen kan slå i bordet, og han sier skitt når han er skikkelig sint. Det er sjarmerende, utrolig fascinerende.

Det er formyndere i Norge som lager regnestykket slik at de plusser sammen alle pengene vi har tapt, for eksempel de siste ukene. Det er noen tusen kroner ja, men det reelle tapet er innskuddet og dette innskuddet var på 1 000 kroner for seks måneder siden. Når vi taper alle pengene, gjør vi sikkert et nytt innskudd på Coolbet.com.

Hva jeg synes om politikere som vil nekte oss slik underholdning? Vel de burde fremmet forbud mot kjøp av dyre biler, kostbare viner og store hus. Eller jeg trekker dette tilbake, det er plutselig noen formyndere som får lyst å bestemme mer over livene til borgerne i Norge.

Og ja, vi har fortsatt penger på spillekontoen. Nok til masse underholdning hos Coolbet.

Noen av transaksjonene, på Coolbet.com. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar