Hva skjer når Solvik og Andreassen satser 100 000 kroner på oddsen?

Unge Solvik og Kjell Andreassen har i fem måneder, eller i alle fall fem måneder, gjort det greit på oddsen. Vi spiller fortsatt for pengene vi satte inn på Coolbet.com 26. oktober i fjor. Onsdag ringte Kjell Andreassen fra Honningsvåg unge Solvik og ville prøve et nytt oddssystem. Unge Solvik luktet spenningen og sa selvfølgelig ja!

Vi skal starte med et beløp, for eksempel 1 000 kroner, og kun satse pengene på kamper med lav odds, altså det mange regner som sikre objekt. Vinner vi skal vi hele tiden satse alle pengene på nye objekt med lav odds. Klarer vi dette mange nok ganger blir det mye penger til slutt. Hva skjer når systemet vårt bikker 100 000 kroner, tør Solvik og Andreassen å satse en så stor sum på fotballkamper med 1,10 og 1,20 i odds?

Jeg kjenner kriblingen i magen, jeg kjenner kåtskapen i kroppen. Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende!

Solvik/Andreassen bruker Coolbet.com, en av aktørene i det norske markedet mange politikere misliker

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Championship
Landslagsperioden er over og i løpet av dagen skal unge Solvik og Kjell Andreassen bestemme seg for dagens spill. Om det blir veddemål på kampen mellom West Bromwich Albion og Birmingham er usikkert, men det er fristende.

Avspark klokken 21:00. Viasport 2 viser kampen.

Hos de utenlandske bookmakerne i det norske markedet, er West Bromwich Albion favoritt med en odds på i underkant av to. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar