Grrrr Game of Thrones-veddemål

Fyttigrisen for et pirrende veddemål for oss som har sett sesongene av Game of Thrones. Fyttigrisen for et herlig veddemål for oss som skal se den siste og avsluttende sesongen som starter snart på HBO Nordic.

Unibet spør kundene om hvem som ender opp som hersker i Westeros? For å vinne, må karakteren være hersker for Seven Kingdoms of Westeros ved slutten av hele TV-serien. Dersom det ikke er noe kongerike eller hersker av Westeros ved seriens slutt, vil alle spill være ugyldige. Dette ifølge Unibet.com.

Noen utvalgte objekt:
Bran Stark: 2,00.
Jon Snow: 4,50.
Daenerys Targaryen: 5,00.
Tyrion Lannister: 5,00.
Jamie Lannister: 51,00.
Brienne of Tarth: 251,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Om serien
Har du ikke sett Game of Thrones, gjør det! Det er sykt rått, vanvittig bra! Sesong åtte kommer snart og sesongen skal etter planen avslutte serien.

På HBO Nordic ligger det syv sesonger som er tilgjengelig for kundene. Det er dager med underholdning for dem som vil se serien basert på bøkene til George R.R. Martin.

Serien handler om flere familier som ønsker å erobre Jerntronen i kongeriket Westeros. Gutter/unge menn som ser noen av scenene med drageprinsessen Daenerys får blod i tissen av scenene. Sykt, sykt, sykt rått!

Jeg bruker å vente til alle episodene i en sesong har blitt lagt ut, før jeg tar fatt på sesongen. Dette prinsippet kommer jeg til å bryte i Game of Thrones sesong åtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar