Prinsesse Märtha Louise hiver seg inn i forsvaret av norsk spillpolitikk

At mange liberalere er motstandere av monarkiet har ingen ting med denne saken å gjøre. De beste debattene om styreformen får vi når medlemmene i kongehuset gjør en god jobb og har solid oppslutning i folket. I Norge har vi et flott kongehus, noe som bør oppmuntre til debatt om styreformen.

Norsk Rikstoto og Hest360 v/prinsesse Märtha Louise og Geir Kamsvåg viderefører samarbeidsavtalen fra 2018. Den nye avtalen har en varighet på fem år.

--Norsk Rikstoto er den økonomiske ryggraden i norsk hestesport. De fleste vet i dag at Norsk Tipping overfører store summer årlig til kultur og idrett. Mer ukjent er det at Norsk Rikstoto gjør det samme, men da overfor hestesporten. Vår oppgave blir blant annet å bidra til å formidle samfunnsnytten og formålet til Rikstoto og hestesporten. Et budskap som for mange nordmenn nok er litt ukjent Derfor er det desto viktigere å bidra til å spre dette budskapet, sier prinsessen i en pressemelding.

--Hest360 skal ikke bidra i markedsføringen av spillet, kun markedsføringen av sporten, samfunnsnytten og formålet til stiftelsen Norsk Rikstoto, sier Morten B.W.Tønnessen, markedssjef i Norsk Rikstoto, i pressemeldingen.

Hovedpunktet i norsk spillpolitikk, en proteksjonistisk eller svært rød politikk, er at Norsk Tipping og Norsk Rikstoto skal tilby pengespill som ikke påfører samfunnet kostbare skadevirkninger. Denne målsettingen kan realiseres også med kommersielle aktører i markedet, noe mange andre land har innsett for lenge siden gjennom lisenssystem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar