Når Solvik og Andreassen skal ha krisemøte om én time

Kjell Andreassen fra Honningsvåg har innkalt til møte, møte skribenten mer enn gjerne kaller for krisemøte. På dagsorden står to saker; nemlig dagens spill og at vi begynner å bli blakke, eller fri for penger på spillekontoen hos Coolbet.com. Vi har spilt så dårlig den siste uken, at det er flaut. Vi har bommet på absolutt alt og mange bom tærer på kapitalen.

Nesten blakke? Vel. Spillekontoen har nesten vært tom mange ganger. Stort sett har vi klart å spille oss opp. Samtidig er det artig å se Andreassens alvorlige mine i ansiktet når vi nærmer oss fri for penger. Det er noe eget med regnskapsførere og tomme kontoer.

Om vi er bekymret? Overhode ikke! For oss er spill underholdning, det er spenning i hverdagen. Når Solvik og Andreassen spiller, er det penger vi har råd til å tape.

Det var 26. oktober vi satte inn 1 000 kroner på spillekontoen hos Coolbet.com. Omsetningen på spillekontoen de siste fire månedene er mange tusen kroner, penger vi har vunnet og spilt bort igjen. Samtidig er det nøyaktige taper om vi bommer i dag 1 000 kroner, 500 kroner hver. Det var innskuddet vi gjorde 26. oktober i fjor. Nesten fire måneder med underholdning har kostet 1 000 kroner dersom vi spiller bort alle pengene i dag. Vi har fått mye for pengene!

Det er formyndere i Norge som lager regnestykket slik at de plusser sammen alle pengene vi har tapt, for eksempel den siste uken. Det er noen tusen kroner ja, men det reelle tapet er innskuddet og dette innskuddet var på 1 000 kroner for knappe fire måneder siden. Om vi taper pengene i dag, gjør vi sikkert et nytt innskudd på Coolbet-kontoen på 1 000 kroner, 500 kroner hver.

Om krisemøtene mellom Solvik og Andreassen bruker å være preget av alvor? Egentlig ikke!

Oddsen gjør hverdagen ekstra hyggelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar