Du vet kampen betyr mye når barna prøver draktene lørdag kveld

Det er ganske søtt når barna tar på seg United-draktene lørdag kveld, for å vise at dem er klare til kampen om noen timer. Til og med en Liverpool-supporter kan smelte av det, selv om man holder seg unna huset under kampen. At barn tar på seg supporterutstyret lenge før avspark sier mye om hva kampen betyr for supportere.

Klokken 15:05 blir det avspark i Premier League-kampen mellom Manchester United – Liverpool, et oppgjør supporterne har gledet seg til lenge. Det kommer til å bli fryktelig spennende. Forhåpentligvis får vi se en god kamp, på fotballkanalen til TV2.

Begge klubbene trenger tre poeng. Manchester United må vinne for å henge med blant de fire beste, mens Liverpool overtar ligaledelsen med seier. Grrrr.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 3,10, 3,50, 2,35.
Betsson: 3,15, 3,45, 2,37.
Expekt: 3,15, 3,50, 2,40.
Coolbet: 3,12, 3,50, 2,42.
Unibet: 3,15, 3,50, 2,38.
Nordicbet: 3,15, 3,45, 2,37.
Bethard: 3,10, 3,50, 2,35.
Norsk Tipping: 2,60, 3,35, 2,33.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å spille. Husk at det er 18-årsgrense, også hos private aktører regulert med lisenser i land med mer liberale politikere enn Norge har.

Spillemidler
Stortinget har gitt det statlige selskapet Norsk Tipping enorme konkurransefortrinn eller monopol på grunn av spillemidlene. Politikerne bruker overskuddet til å kjøpe oppslutning med tilskudd til mer eller mindre tiltak. Dette er proteksjonisme, men i sosialdemokratiske Norge kaller vi det for sosialpolitikk.

Selv om norske myndigheter misliker konkurranse og dermed spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis skribenten fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Fordelene med de internasjonale bookmakerne, er valgmulighetene. For oss som liker oddsen som underholdning, kryr det av muligheter i kampen mellom Manchester United og Liverpool.

Ha en fantastisk fotballopplevelse foran skjermen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar