Da Kjell Andreassen fra Honningsvåg brukte kalkulatoren

Fyttigrisen, for en spennende onsdag. Ekstremt, vanvittig, nytelse og porn, alt på en gang! Det startet med radiobingo og oddsen, og ble avsluttet med tippekupongen. Det ble en så innbringende dag, at da unge Solvik snakket med Kjell Andreassen fra Honningsvåg sent om kvelden hørte jeg at han brukte kalkulatoren. Regnskapsførere elsker kontoer med penger, ganske mye penger.

--Tja sa Andreassen; du gjorde deg cirka 10 000 kroner i kveld.

Jeg vet ikke om summen stemmer ettersom pengene blir stående på de ulike spillekontoene. Dette er gevinster jeg ikke ser, men som blir brukt på nye veddemål.  Når regnskapsføreren forteller at overskuddet ble cirka 10 000 kroner, da ble det cirka 10 000 kroner. Enkelt og greit.

Solvik og Andreassen fikk inn de mest kostbare kupongene hos Collbet, og unge Solvik fikk inn kupongen hos Comeon.com. Det er ekstra pirrende når alle pengene fra spillekontoen blir satt på én eller to objekt og det er ekstra deilig når oddsen går inn.

I tillegg ble det 12 rette på fulltidskupongen og elleve rette på pausekupongen onsdag kveld.

Elsker tippekupongen
Faste lesere har helt sikkert fått med seg at jeg elsker tippekupongen. Aller helst skulle jeg privatisert Norsk Tipping eller lagt ned det statlige selskapet slik at private aktører konkurrerte om nye tippekupongvarianter.  Vi er milevis unna slik politikk i Norge med dagens sosialdemokratiske politikere. Ja, Stortinget består av en grå sosialdemokratisk masse!

I går hadde jeg 12 riktige tippetegn på fulltidskupongen. Da jeg tok frem kupongen var verdien vel 58 000 kroner. Det kilte i magen! Da Manchester City skåret gikk verdien ned til vel 4 500 kroner, men premieutbetalingen endte på vel 1 500 kroner etter at også Celtic vant. 1 500 kroner er kjipt, en lav premie, men herregud så spennende det var i noen minutt. Det var rett og slett nam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar