Chelsea – Tottenham med fantastisk odds på borteseier

I premier League er høydepunktet i dag Chelsea mot Tottenham, på
Stamford Bridge. Avspark klokken 21:00. TV 2 Sport Premium viser oppgjøret.

Chelsea ligger på 6. plass i Premier League, mens Tottenham innehar 3. plassen. Det er ti poeng som skiller klubbene.

Chelsea har hatt en lang, ganske dårlig periode. Tottenham tapte bortekampen mot Burnley på lørdag. Begge klubbene trenger tre poeng, noe som gir gode forutsetninger for en morsom fotballkamp.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,30, 3,45, 3,30.
Betsson: 2,31, 3,45, 3,35.
Expekt: 2,36, 3,50, 3,40.
Coolbet: 3,36, 3,40, 3,31.
Unibet: 2,30, 3,45, 3,35.
Nordicbet: 2,31, 3,45, 3,25.
Norsk Tipping: 2,25, 3,15, 2,85.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Formyndere
Norsk formyndere, altså politikere, byråkrater og idrettsprofiler, vil ikke at du skal bruke internasjonale bookmakere, altså selskap i land med mer liberale politikere enn det Norge har. Stortinget har gjort mye for å hindre de utenlandske aktørene tilgang i det norske markedet. Alle grepene har heldigvis vært mislykket!

Politikerne misliker internasjonale bookmakere fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Det er lovlig å bruke utenlandske bookmakere. Bruk den eller de aktørene du liker best. Det er dine penger og du skal ha frihet over egne ressurser!

Husk at oddsen skal være underholdning. Spiller du for små beløp, noe som er ditt ansvar å følge med, er denne formen for underholdning uproblematisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar