Blir det en vinner av 477 millioner kroner i Norge vil vedkommende få en skatteutfordring

Ingen av oss vinner pengene, men drømmen om den store gevinsten kan ingen ta fra oss. Det er drømmer som er drivkraften for at mange spillere bruker penger på lykkespill. I dag er førstepremiepotten i Eurojackpot cirka 477 millioner kroner. Det er sykt mye penger, så mye penger at du på sikt får en skatteutfordring om du vinner. Ja, skattetrykket i Norge er høyt uavhengig om du bruker skattefinansierte tjenester eller ikke. Politikerne setter ikke grenser for politikk! Det er for øvrig nyanser som skiller partiene i praktisk politikk. Sjekk opp vedtak i ditt kommunestyre eller Stortinget. Fylkeskommunen glemmer skribenten med vilje ettersom det kun bør være to forvaltningsnivå i Norge.

Innleveringsfristen er satt til klokken 19:00.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du Eurojackpot, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar