Pirrende høy odds på Liverpool

Det er ikke mange kamper denne sesongen Liverpool-seier gir en odds på mellom tre og fire. Det er pirrende høy odds på ligalederen i kveldens bortekamp mot Manchester City. Om Liverpool vinner? Umulig å vite, men penger på Liverpool-seier gjør en spennende kamp ekstra spennende!

TV 2 Sport Premium viser kampen, avspark klokken 21:00. Grrrrrr.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,05, 3,80, 3,55.
Betsson: 2,08, 3,85, 3,55.
Expekt: 2,07, 3,90, 3,55.
Coolbet: 2,13, 3,90, 3,64.
Unibet: 2,07, 3,85, 3,55.
Nordicbet: 2,08, 3,85, 3,55.
Bethard: 2,05, 3,85, 3,60.
Norsk Tipping: 2,00, 3,55, 3,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Den norske spillpolitikken er et godt eksempel på proteksjonisme og dobbeltmoral. Ja Statens pensjonsfond utland, populært kalt oljefondet, har investert penger i spillselskap, penger som skal sikre norske pensjoner. Selv om staten investerer penger i gambling, vil ikke staten at du skal benytte selskapene. Merkelig, ikke sant? Du kan benytte internasjonale aktører med god samvittighet!

Det viktigste med oddsen eller gambling, er forsiktig bruk av penger og at dette er underholdning som skal gi litt ekstra piff i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar