Odds på nesten fire på Liverpool-seier får du neppe se flere ganger denne sesongen

40 minutt før avspark på Etihad Stadium var oddsen på Manchester City-seier 2,04 hos Coolbet. 2,04 på hjemmeseier på Etihad Stadium er høyt. Oddsen på Liverpool-seier var 3,98. Så høy odds på Liverpool-seier får du neppe se flere ganger før avspark i en Premier League-kamp denne sesongen.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Den norske spillpolitikken er et godt eksempel på proteksjonisme og dobbeltmoral. Ja Statens pensjonsfond utland, populært kalt oljefondet, har investert penger i spillselskap, penger som skal sikre norske pensjoner. Selv om staten investerer penger i gambling, vil ikke staten at du skal benytte selskapene. Merkelig, ikke sant? Du kan benytte internasjonale aktører med god samvittighet!

Det viktigste med oddsen eller gambling, er forsiktig bruk av penger og at dette er underholdning som skal gi litt ekstra piff i hverdagen.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape. Skribenten har satt penger på Liverpool-seier, og Real Madrid-seier i kampen mot Villarreal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar