Norge – Østerrike

Det er mange håndballkamper i verdensmesterskapet i ettermiddag og kveld. Norge skal spille mot Østerrike, en kamp TV3 viser klokken 17:30.

Norge har startet verdensmesterskapet godt med to seire mot relativt lett motstand. Østerrike har én seier og ett tap. Norge er storfavoritt foran ettermiddagens kamp.

Utvalgte bookmakere med odds på 1,x,2: (Norge oppført som «hjemmelag»)
Comeon: 1,04, 19,00, 15,00.
Betsson: 1,05, 22,00, 18,00.
Expekt: 1,06, 22,00, 14,00.
Coolbet: 1,04, 25,00, 22,00.
Unibet: 1,06, 20,00, 15,00.
Norsk Tipping: 1,02, 18,00, 13,00.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Velg «utradisjonelt»
Veddemål gjør håndballkamper ekstra spennende. Ettersom oddsen er veldig lav, altfor lav på norsk seier, velg noe annet i oddsmenyen til de utenlandske bookmakerne. Ja, de private aktørene er mye bedre enn det statlige selskapet Norsk Tipping.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger.

Oddsen gjør idrett ekstra interessant og i dag er det mange valgmuligheter i de ulike oddsmenyen i forbindelse med håndball-VM. Velg den aktøren du liker best, uansett om det er en privat aktør med lisens i utlandet eller den norske staten i regi av Norsk Tipping.

Spillreklame
Håndball-VM er fylt opp med spillreklame for norske TV-seere. Dette er reklame som er forbudt i Norge, reklame norske politikere og tilsyn for enhver pris vil bekjempe. Håndball-VM har vist at spillreklame er uproblematisk for norske seere, like uproblematisk som reklame for brus og sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar