10-åring vant bil

Det kryr av lotteri i Norge, inntektsbringende aktiviteter som er viktig for frivillig sektor. Tromsdalen har gjennomført et billotteri og trekningen av lotteriet ble foretatt av Lotteritilsynet like før jul. Den heldige vinneren av bilen ble den 10-års gamle gutten Kristoffer, ifølge nettstedet til Tromsdalen Fotball.

Lotteri er viktig
Når vi snakker om gambling, er det ofte snakk om tilbud hos spilleselskapene. Lotteri, for øvrig også en form for veddemål, er veldig viktig for frivillig sektor i mange lokalsamfunn. Norge har en streng lotterilovgivning gjennom Lotteriloven, for streng etter skribentens smak.

Mange lag og foreninger er avhengige av lotteriene, inntektsbringende arrangement som finansierer en voldsom stor aktivitet. Når det gjelder lokale lotteri, er det viktigst å delta. Vinne premier bør ikke bety mye. Hver tusenlapp som kommer inn på lotteriene er avgjørende for lokal kultur og idrett.

Uansett størrelse på offentlig sektor og Norge har en gigantisk offentlig sektor, byer og tettsteder dør ut uten frivillig sektor!

Kjøp lodd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar