Pirrende høy odds på West Ham

Skribenten setter nok litt penger på West Ham på grunn av oddsen, selv om det er umulig å vite hvem som vinner når Southampton tar imot West Ham på St. Mary's Stadium. Begge lagene har variert voldsomt denne sesongen, men West Ham har vært best hvis vi sammenligner de fem siste kampene. Gjestene ligger på 12. plass og har en manager det oser suksess av. Dagens hjemmelag har vært et lag i bunnen av Premier League denne sesongen. Begge klubbene har potensiale til å prestere bra i Premier League.

Torsdag kveld eller 3. juledag med fotball, nam. TV 2 Sport Premium viser kampen klokken 20:45.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 2,20, 3,50, 3,45.
Betsson: 2,22, 3,50, 3,50.
Expekt: 2,19, 3,55, 3,53.
Coolbet: 2,25, 3,54, 3,65.
Unibet: 2,22, 3,50, 3,46.
Nordicbet: 2,22, 3,50, 3,50.
Bethard: 2,15, 3,45, 3,40.
Norsk Tipping: 2,10, 3,35, 2,95.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Kyniske sosialdemokrater
Norske politikere, norske sosialdemokrater er kyniske politikere verre enn de verste «kapitalistsvinene». De ønsker mest mulig penger til offentlige budsjett slik at de kan bevilge penger til mer eller mindre gode formål. Ta formueskatten som eksempel; en skatt ment for de rikeste, men skatten rammer en betydelig del av befolkningen. For øvrig koster barnehager, skoler, helse og eldreomsorg, det samme for rike som for «fattige». At såkalte rike skal bidra mer i den norske modellen er det tverrpolitisk enighet om, men de såkalte «ikke-sosialistiske» partiene burde avviklet formueskatten da de hadde sjansen. Det gjorde de dessverre ikke.

Slik er spillpolitikk også, politikerne ønsker mest mulig penger til mer eller mindre gode formål. Derfor har Norsk Tipping fått god beskyttelse, selv om Stortinget kaller det sosialpolitikk. Norsk Tipping er for aggressiv til at sosialpolitikken er troverdig.

Skribenten har forresten ingen ting imot «kapitalistsvinene», tvert imot. At staten skal drive på med alt fra A til Å, er et betydelig større problem for liberalister. Grenser for politikk, er ord jeg bruker ofte. Ordene kan definitivt brukes om spillpolitikk!

Gjennom bruk av internasjonale aktører sprer du liberale ideer! Selv om norske politikere misliker aktørene, er det lovlig å bruke bookmakere i land med mer liberale politikere enn det Norge har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar