Nærmer seg håndball-VM

Unibet regner Norge som en av favorittene til å vinne håndball- VM, verdensmesterskapet for menn som blir arrangert i Danmark og Tyskland i januar.

Det er mulig å sette penger på hvem som vinner mesterskapet. Hos Unibet er det lavest odds på Danmark og Frankrike med henholdsvis 3,25 og 3,50. Unibet har gitt Norge herlige 9,00 i odds som vinner av verdensmesterskapet.

Herrehåndball er spennende, det går raskt med harde skudd. Har du i tillegg foretatt veddemål blir mesterskapet enda mer spennende. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Unibet er en av aktørene norske myndigheter misliker, men det er lovlig å sette penger på veddemål hos Unibet. Politikerne misliker de utenlandske selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Har politikerne for lite penger, øker de skatter og avgifter. Derfor har Norge et høyt skatte- og avgiftsnivå, i tillegg til oljen som er dopet i økonomien. Eller for å si det på en enkel måte; norske politikere uansett partitilhørighet får aldri nok penger. De vil hele tiden gjøre staten og offentlig sektor større.

Det er mulig å oddse uten å gjøre veddemål til politikk. Unibet er en god aktør i det norske markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar