Noen Norsk Tipping-kunder fikk en fantastisk pirrende onsdag kveld

Akkurat nå er det jubel i Finland. En mann fra Norges naboland vant førstepremiepotten i Vikinglotto på 44 427 915 kroner. Tre personer fikk 6+0 og vant 1 565 355 kroner hver. Ingen i Norge stakk av med de største premiene i Vikinglotto denne onsdagen, ifølge Norsk Tipping på nett.

Omsetningen i Vikinglotto var 52 385 334 kroner.

Fullt navn
Det er nokså vanlig at millionvinnerne til Norsk Tipping ønsker å være anonym, men kveldens Joker-kandidat står frem med fullt navn. Inger Vigdis Haugen fra Flatdal i Seljord vant hele 3,2 millioner i Joker.

Omsetningen i Joker var 6 820 120 kroner.

Noen spennende minutt
Det var noen Norsk Tipping-kunder som fikk noen veldig spennende minutt i forbindelse med tippekupongen. I begynnelsen av 2. omgang i de franske kampene var det to spillere med 12 riktige tippetegn på fulltidskupongen. Det endte med fire vinnere. Fyttigrisen for noen pirrende minutt tippekupongkunder fikk. Premieutbetalingen for full klaff ble 142 780 kroner.

På pausekupongen var det to spillere med full klaff. Premieutbetalingen for 12 riktige tippetegn ble 46 450 kroner.

Samlet omsetning på de to variantene var omtrent 2,3 millioner kroner. Ikke spesielt mye, noe av årsaken til at norske politikere misliker at Norsk Tipping har konkurranse fra private aktører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar