Kan Manchester United vinne gruppa?

Det er lite spenning i dagens Champions League-kamper sammenlignet med gårsdagens gruppespill. Gårsdagen var dramatisk både for Liverpool og Tottenham. I dag er det i stor grad spenning om hvem som vinner grupper, og om Shakhtar Donetsk kan slå Lyon. Blir det hjemmeseier i Kiev ryker Lyon ut av Champions League.

Manchester United har bortekamp mot Valencia. Den engelske klubben kan vinne gruppa, men trenger seier i Spania og Juventus må tape i Sveits for at Manchester United skal bli gruppevinner.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier i kampen mellom Valencia – Manchester United:
Comeon: 2,60, 3,30, 2,95.
Betsson: 2,60, 3,35, 2,95.
Expekt: 2,61, 3,40, 2,92.
Coolbet: 2,65, 3,40, 2,80.
Unibet: 2,52, 3,40, 3,00.
Nordicbet: 2,60, 3,35, 2,95.
Norsk Tipping: 2,40, 3,20, 2,60.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Viasport 1 viser kampen, avspark klokken 21:00.

Underholdning
Oddsen er og bør være underholdning, en aktivitet der kundene bruker små beløp målt ut fra egen økonomi. Skribenten bruker en begrenset sum i hvert innskudd, men tar sjelden ut penger fra bookmakerne og dermed kan det bli veddemål med mange tusen kroner i spill etter en rekke med gevinster. Ja jeg bruker utenlandske aktører, altså bookmakere i land med mer liberale politikere enn det Norge har. I Norge er de fleste politikere «røde» uansett om de representerer Arbeiderpartiet, Høyre eller FrP.

FrP og Venstre vil for øvrig ha en ny spillpolitikk med regulering av markedet.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Har politikerne for lite penger, øker de skatter og avgifter. Derfor har Norge et høyt skatte- og avgiftsnivå, i tillegg til oljen som er dopet i økonomien.

Livet handler også om glede, og gambling, uansett om det er radiobingo, lotteri eller oddsen, gir hverdagen en ekstra gnist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar