Hvor vanskelig kan det egentlig være å slå Kypros?

Kypros er øy i Middelhavet og består av en gresk og en tyrkisk del.  Kypros er en populær ferieøy, ikke minst for dem som hungrer etter sol og varme i sommerferien. For cirka 790 000 innbyggere som er mest ivrig etter å tilfredsstille turister, hvor gode kan øy-folket være i fotball? Neppe bedre enn Norge, selv om Norge er ganske dårlig i denne verdensomspennende idretten.

Det står mellom Norge og Bulgaria om hvem som vinner gruppa. Bulgaria møter Slovenia i Sofia og vinner trolig kampen mot det svakeste laget i denne Uefa Nations League-gruppa.

Skribenten tømmer spillekontoen hos Comeon.com på norsk seier. Det betyr at det kommer til å bli en svært spennende mandag kveld! Om Norge vinner? Har ikke peiling, men godt betalt fotballspillere fra million-landet Norge bør slå fotballsparkere fra Kypros.

TV 2 viser kampen, avspark klokken 20:45.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 6,25, 4,20, 1,52.
Betsson: 6,15, 4,00, 1,53.
Expekt: 6,65, 4,20, 1,53.
Coolbet: 6,40, 4,30, 1,56.
Unibet: 6,35, 4,30, 1,55.
Norsk Tipping: 5,00, 3,75, 1,55.

Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape!

Kan tape alt av penger
Skribenten tømmer kontoen hos Comeon.com på norsk seier. Det betyr veddemål på et par tusen kroner. Noen kan muligens mene summen er høy, men det opprinnelige innskuddet var på 300 kroner og ble gjort lørdag. Skulle Norge avgi poeng i kveld, taper skribenten alle pengene, men tap på 300 kroner lever jeg greit med.

Det pirrer hver gang jeg tømmer spillekontoen på fotballveddemål. Jeg tror frykten for å tape penger gir bedre følelse enn eventuell gevinst. Gambling, fra radiobingo til oddsen, beriker hverdagen.

Jeg bruker Comeon.com, en av aktørene som har lisenser i land med mer liberale politikere enn Norge.

Norske politikere misliker internasjonale aktører, men det er lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Norsk spillpolitikk er proteksjonisme, enkelt og greit! For en liberaler er nasjonalisme og proteksjonisme blant det verste som finnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar