Syke, syke 850 millioner kroner i førstepremiepotten

Vinner du førstepremiepotten i Eurojackpot i dag, kan du for eksempel lene deg tilbake i godstolen, ringe arbeidsgiveren og slutte i jobben på dagen. I dag spiller vi om sykt mye penger!

Førstepremiepotten er på cirka 850 millioner kroner. Det er heftig mye penger. Ingen av oss vinner gevinsten, men sjarmen med å levere inn lykkespillkuponger til Norsk Tipping er drømmen om den store premien. Drømmene kan ingen ta fra oss.

Innleveringsfristen er klokken 19:00 hos en kommisjonær eller Norsk Tipping på nett. Leverer du kupong hos en kommisjonær, tjener din forhandler på handelen.

Det er selvfølgelig svært betenkelig at private aktører i enerettsmodellen har sterke begrensninger på premier, men staten markedsfører 850 millioner kroner i førstepremiepotten. Slik blir det når staten opptrer på flere måter enn kun regulator.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Skribenten mener, selv om dette er politikk, at ordningen kunne vært videreutviklet med en ny spillpolitikk.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du kuponger hos Norsk Tipping i helgen, for eksempel Eurojackpot, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar