Ole Dyrstad fikk rett, det ble en tung sesong

Før siste serierunde i 4. divisjon er det teoretiske sjanser for at Turn rykker ned til femtedivisjon. Mye skal gå galt for at det skal bli nedrykk for Honningsvåg Turn & Idrettsforening, men i fotball kam mye galt skje.

Før sesongen startet ble Turn-trener Ole Dyrstad intervjuet av meg og han mente da at sesongen ville bli tøff for Turn. Tøft har det vært!

Før siste serierunde som blir spilt på lørdag, ligger Turn på sikker plass; ett poeng foran Nordlys. Turn har bortekamp mot Bossekop og Nordlys har hjemmekamp mot Kautokeino.

Hvis Bjørnevatn rykker ned fra Norsk Tipping-ligaen, og alle opprykkskandidatene i de tre femtedivisjonsavdelingene i Finnmark vil opp til 4. divisjon forsvinner tre klubber fra Finnmark-serien. Indrefjord og Kautokeino er fortapt. Det står mellom Turn og Nordlys dersom alle femtedivisjonskandidatene vil opp til 4. divisjon.

For guds skyld, la Turn berge plassen. Femtedivisjon stinker maksimalt. Femtedivisjon i Finnmark er det nærmeste man kommer bedriftsfotball, uten at bedrifter er involvert.

Skribenten har satset litt penger på Turn-kamper denne sesongen, riktig nok mange tapte veddemål. På lørdag blir det spennende med eller uten oddskupong. For at plassen skal være hundre prosent sikker, må Turn bli nummer ni. Om jeg tror klubb ti rykker ned? Nei, men det er umulig å være helt sikker på akkurat det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar