Når unge Solvik vurderer å spørre Kjell Andreassen fra Honningsvåg om vi skal kjøle ned noen dager

Du vet du ligger an til å få et problem, når du foran en skjerm jager spillerne på banen fremover for skåringer. Når katta, en homofil mons på elleve kilo, får kjeft på grunn av en fotballkamp, drar man den vel langt.

Det har vært en heftig uke på oddsen. Ekstremt med veddemål har blitt foretatt, betydelig med tap av penger i vår målestokk, noen fine gevinster og veldig nært noen lykketreff av dimensjoner. Det har vært rått, på grensen til galskap.

Med Tottenham-poeng mandag kveld kunne Solvik/Andreassen vunnet cirka 5 000 kroner hos Coolbet. Jeg var også svært nært gevinst på Comeon.com. Tottenham-kampen var ulidelig spennende. Det verste er egentlig at Andreassen ville satse penger på Manchester City-seier, men unge Solvik brukte sjarmen og overtalte spill-kompisen til innsats på hjemmeseier gardert med uavgjort. Det var hyl, rop og brøl under kampen.

Nå føler i alle fall jeg behov for en bitteliten oddspause, en pause på et par dager for at det skal være kontroll på galskapen. Det er liksom grenser for hvor mye spenning man trenger i løpet av én uke.

Dersom vi tar pause på et par dager, vil det ikke være første gangen. Andreassen har i alle fall én gang tidligere bedt Solvik kjøle litt ned.

Frihet og ansvar
Forskning viser at personer kan bli spilleavhengige, selv om tallene fra Hjelpelinja er veldig lave.

For en liberalist som setter frihet og eiendomsrettigheter svært høyt, er ansvar et nøkkelord. Jeg har selv ansvar for egne handlinger og jeg gambler frivillig, altså med fravær av tvang. Det er ideologien min, liberalisme, som sørger for at det er kontroll på aktiviteten.

Hvis alle tok ansvar for egne handlinger, ville staten/offentlig sektor vært betydelig mindre med alle fordelene dette medfører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar