Napoli-kampen var utrolig spennende

Innsatsen var 785 kroner og oddsen på Coolbet.com var 6,760. Jeg og Kjell Andreassen fra Honningsvåg hadde tre kamper på en kupong søndag kveld, Rosenborg-seier, PSG-seier og Napoli-seier.

Jeg ville ha Rosenborg-seier i seriefinalen mot Brann. Andreassen var skeptisk, men det ble oppskriftsmessig RBK-seier. Andreassen ville ha seire til PSG og Napoli. PSG vant lett, mens kampen mellom Napoli og Roma endte 1-1. Jeg fulgte kampen i Italia samtidig som Rosenborg gjorde det fryktelig spennende i Bergen. De to kampene var nok til at unge Solvik ble svett. Vel 5000 kroner i mulig gevinst gjorde søndagskvelden umåtelig spennende.

Dessverre ble det et tap av 785 kroner, men vi fikk valuta for pengene i form av god underholdning. Det ble en veldig pirrende kveld foran skjermene. Og jeg lærte noe nyt, nemlig at Napoli er et sabla godt fotballag. Vi eller i alle fall undertegnede, kommer til å vedde mer på Napoli; spesielt når klubben spiller hjemmekamper.

At norske politikere gjør sitt ytterste for at slike søndagskvelder skal være uoppnåelig i Norge, sier en hel del om norsk politikk og om norske formyndere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar