Kine Rasch knuste guttene

Nordkapp Premier League Supporter´s er en unik supporterklubb i norsk sammenheng. Det er en forening der supportere fra alle Premier League-klubbene og noen andre supportere av engelsk fotball, har treff med sosialt samvær og tippekonkurranse. Uteliv i Nordkapp, den største skjenke- og serveringsbedriften i Honningsvåg, bruker en betydelig mengde penger på fotballsupporterne og TV-rettigheter.

Når Nøden Pub viser kamper, konkurransekamper, bruker det å være livlig. I Honningsvåg på cirka 71 grader nord, lærer du at diskusjoner er en naturlig del av fotball. Heldigvis skjer det meste i vennskapelige toner.

Tippekonkurransen går ut på at deltakerne, altså medlemmene i supporterklubben, skal tippe sluttresultatet på utvalgte kamper. Å tippe riktig resultat er langt vanskeligere enn det man tror.

I dagens konkurransekamp mellom Chelsea og Manchester United, en kamp som endte 2-2, traff Kine Rasch blink og ble den første jenta som tok poeng i sesongens tippekonkurranse.

Deltakerne kjemper om en tur til England i første premie.

Neste konkurransekamp i Honningsvåg er førstkommende tirsdag, Champions League-kampen mellom Manchester United og Juventus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar